-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15848 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آيا روزه در صدر اسلام همين گونه بوده است؟
از روايات اسلامي چنين استفاده مي شود كه در آغاز نزول حكم روزه مسلمانان تنها حق داشتند قبل از خواب شبانه غذا بخورند و چنانچه كسي در شب بخواب مي رفت سپس بيدار مي شد خوردن و آشاميدن براو حرام بود و نيز در آن آميزش با همسران در روز و شب ماه رمضان مطلقاً تحريم شده بود.
و چنانكه از برخي احاديث استفاده مي شود يكي از ياران پيامبر((صلي الله عليه وآله)) به نام مطعم بن جبير كه مرد ضعيفي بود با اين حال روزه مي داشت هنگام افطار وارد خانه شد همسرش رفت براي افطار او غذا حاضر كند به خاطر خستگي خواب او را ربود وقتي بيدار شد گفت من ديگر حق افطار ندارم با همان حال شب را خوابيد و صبح در حالي كه روزه دار بود براي حفر خندق (در آستانه جنگ احزاب) در اطراف مدينه حاضر شد. در اثناء تلاش و كوشش به واسطه ضعف و گرسنگي مفرط بيهوش شد پيامبر بالاي سرش آمد و از مشاهده حال او متأثر شد و نيز جمعي از جوانان مسلمان كه قدرت كنترل خويشتن را نداشتند شبهاي ماه رمضان با همسران خود آميزش مي نمودند در اين هنگام آيه نازل شد و به مسلمانان اجازه داد كه در تمام طول شب مي توانند غذا بخورند و با همسران خود آميزش جنسي داشته باشند.

( بخش پاسخ به سؤالات )


ـ166ـ

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.